Science

Science gymnasium

Som science gymnasium udbyder vi bl.a. studieretningerne Opens internal link in current windowSuper Science, Opens internal link in current windowMedicin og Sundhed, Opens internal link in current windowBioteknologi, Opens internal link in current windowScience Classic og Opens internal link in current windowGlobal Science. De har til dagligt til huse i vores nye science laboratorium med moderne udstyr.

Når vi ikke er i laboratoriet eller klasseværelset, udfordrer vi elevernes faglige viden og verdensbillede ved at tage på ekskursioner til virksomheder, forskningsinstitutioner m.m.

Vi har desuden mange tilbud om ekstra udfordringer gennem RG Talent, Science Talenter, DM i Science, Forskerspire og ATU og meget andet.

Sciencedagen

På den årlige sciencedag får eleverne mulighed for at fordybe sig i naturvidenskaben. Der arrangeres spændende foredrag med forskere, workshops afholdt af universitetsstuderende samt ekskursioner til virksomheder og offentlige videnskabelige institutioner. Denne dag arbejder vi med naturvidenskab på en alternativ måde.

Se billeder her fra sciencedagen, ekskursioner mm

Flere nyheder

Nyheder

13.10.17

3f på ekskursion

I onsdags var 3.F inde på Rådhuspladen for at lære mere om projektet Climate...